مشخصات اصلی


طعم: میوه های استوایی
نوع بسته بندی: بطری پت
سایز: خانواده
قیمت: 5000 تومان

معرفی اجمالی محصول


نقد و بررسی
مشخصات فنی
فیلم محصول
پرسش و پاسخ

نقد و بررسی


با وجودی که در کشور ما انواع میوه ها در دسترسند اما چند سالی است که میوه های استوایی نیز به خصوص در فصل تابستان در میادین میوه و تره بار به چشم می خورند و می توانند هر ذائقه ای را با طعم های منحصربه فردشان مجذوب خود کنند اما گروه میوه های استوایی از کدام میوه ها تشکیل شده اند و چقدر ارزش غذایی دارند؟ پاسخ به این پرسش ها همان چیزی است که می خواهیم در این پوستر به آن اشاره و معروف ترین های آنها را به شما معرفی کنیم.

انبه

این میوه بومی کشورهای هندوستان و برمه است و خواص بسیاری دارد به طوری که خوردن یک انبه ۵۰۰ گرمی، ۳۳ درصد از نیاز روزانه به پتاسیم را برطرف می کند و مصرف مرتب آن به بیماران فشارخونی توصیه می شود. در ضمن، انبه منبع بتاکاروتن است به طوری که با مصرف ۱۰۰ گرم از آن ۲ میلی گرم از این ماده مغذی تامین خواهد شد و وجود ۳۷ میلی گرم ویتامین C در کنار آن، انبه را به یک ماده غذایی با خاصیت آنتی اکسیدانی بدل می کند.

نارگیل

این میوه در خانواده میوه های استوایی جای می گیرد و سرشار از فیبر و چربی است. با خوردن ۱۰۰ گرم نارگیل، ۷ گرم فیبر دریافت خواهیدکرد. چربی این میوه از نوع اشباع است پس چه بهتر که در خوردن آن محدودیت به خرج دهید زیرا در صورت داشتن سابقه بیماری های قلبی– عروقی یا چربی خون بالا، مشکلات یاد شده تشدید خواهندشد. البته مایع موجود در آن که به شیر نارگیل شهرت دارد، منبع ویتامین C است و توصیه می شود که آن را میل کنید و دور نریزید. فراموش نکنید که ۱۰۰ گرم نارگیل ۳۵۰ کیلوکالری انرژی به بدن می رساند پس باید حساب شده آن را در برنامه غذایی روزانه گنجاند.

پاپایا

پاپایا یا خربزه درختی، میوه ای است نارنجی رنگ که به دلیل وجود انواع کاروتنویید ها و ویتامین C یک میوه ضدپیری شناخته شده است به طوری که با خوردن ۱۰۰ گرم از آن مقادیر قابل ملاحظه ای (یعنی ۶۰ میلی گرم) ویتامین C دریافت می شود. البته نکته دیگر، ضدسرطان بودن این میوه است زیرا مطالعات نشان داده اند که خوردن پاپایا احتمال ابتلا به سرطان های کولون، پانکراس، پستان و مثانه را به حداقل ممکن می رساند.

آناناس

این میوه منبع ویتامین C است به طوری که خوردن ۱۰۰ گرم از آن تامین کننده ۲۵ درصد از نیاز روزانه به این ویتامین محسوب می شود. در ضمن ترکیب های موجود در آناناس، آن را به گزینه ای مناسب برای جلوگیری از بروز ترومبوز (لخته خون) و گرفتگی عروق تبدیل کرده است. به علاوه خوردن آناناس به تسریع در ترمیم زخم ها کمک می کند و به این ترتیب میوه ای مناسب برای کسانی است که جراحت دارند.

موز

این میوه منبع پتاسیم است بنابراین خوردن آن به فشارخونی ها توصیه می شود. موز گزینه ای مناسب برای جلوگیری از بروز فراموشی در سالمندان نیز محسوب می شود زیرا کمبود پتاسیم زمینه ابتلا به فراموشی و حتی افسردگی را افزایش می دهد. فقط یادتان باشد که یک عدد موز کوچک یک واحد میوه محسوب می شود و دارای ۶۰ کیلوکالری انرژی است پس در خوردن آن زیاده روی نکنید.

لیچی

لیچی، میوه ای است چینی که دارای پوستی خاردار و قرمز رنگ بوده و داخلش سفید است و طعمی شبیه به طعم انگور دارد. لیچی سرشار از ویتامین C است به طوری که بررسی ها نشان داده اند با خوردن ۹ عدد از آن، نیاز روزانه یک فرد بزرگسال به این ویتامین تامین خواهد شد. در ضمن منبع املاحی مانند پتاسیم و مس است و به این ترتیب با خوردن آن فشارخون کنترل می شود و احتمال کم خونی ناشی از کمبود مس نیز به حداقل ممکن خود می رسد. در ضمن، لیچی از منابع ویتامین های گروه B است و این ویتامین ها در متابولیسم کربوهیدرات ها، چربی ها و پروتئین دخالت دارند.

آووکادو

میوه مناطق گرم و استوایی می باشد که منبع غنی از پتاسیم و اسید های چرب امگا ۳ است و خواص درمانی فراوانی دارد. با استفاده از آووکادو می توانید از بیماری های قلبی، سکته مغزی و دیابت جلوگیری کنید

آووکادو منبعی غنی از پتاسیم و اسیدهای چرب امگا ۳ همراه با فیبرهای محلول و نامحلول است که متخصصان تغذیه به دلایل متعددی مصرف روزانه آن را توصیه کرده‌اند. مطالعه متخصصان تغذیه نشان می‌دهد که آووکادو با کاهش وزن، احتمال ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی، علایم آرتروز و کلسترول و افزایش جذب مواد مغذی و سلامت چشم، به حفظ سلامتی و طول عمر کمک می‌کند.

منبع: دکتر سلام

میوه استارفروت (Star Fruit)

این میوه بومی اندونزی و هند است اما در بیشتر مناطق گرمسیری از جمله مالزی کشت میشود.

اصل این میوه از کشور سریلانکا به کشورهای دیگر آورده شده و در رنگهای مختلف و طعمهای مختلف وجود دارد. طعم این میوه ترش و شیرین است و حاوی مقادیر زیادی ویتامین آ و سی و فیبر میباشد. این میوه به دلیل اینکه مقطع عرضی آن به صورت ستاره است به آن استار فروت میگویند و به تازگی در بین آمریکایی ها و کانادایی ها هم محبوبیت پیدا کرده است.

رنگ آن سیز و گاهی زرد و دارای پوستی براق میباشد. دارای ۵ پره میباشد که هنگام برش عرضی شکل ستاره دارد به همین علت آن را میوه ستاره ای مینامند.

از میوه ای که دارای نقطه یا خطهای قهوه ای شده اند استفاده نکنید. استار فروت نیاز به پوست کندن و جدا کردن دانه ندارد. به آرامی تغییر رنگ میدهد. از آن در سالاد و برای تزیین غذاها میتوان استفاده کرد.

دو نوع استار فروت وجود دارد: استار فروت ترش که طعم گوجه سبز میدهد و استار فروت شیرین که آبدار است.

خواص میوه استار فروت:

این میوه سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین سی میباشد.همچنین دارای سدیم و فیبر است و خواصی چون توت فرنگی را داراست.

میوه ستاره ای حاوی مقدار زیادی از ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها است و دارای خواص ضد میکروبی قوی میباشدو خواص دارویی ان به انگور نزدیک است

موارد منع مصرف:

اگر از سالم بودن کلیه خود مطمئن هستید میتوانید با خیال راحت از میوه ستاره ای مصرف کنید, اما در صورت ابتلا به بیماری های کلیوی از آن اجتناب کنید. این میوه داراری مقدار فراوانی اسید اگزالیک و مواد نوروتوکسین است. در نتیجه برای افرادی که مبتلا به کلیوی و نارسایی کلیه هستند یا افراد تحت دیالیز مناسب نمیباشد و برای آنها بسیار خطرناک است.البته مصرف مقادیر زیاد از آن در افراد سالم هم خطر ابتلا به اگزالوری و سنگ کلیه را در پی دارد.

www.touristmy.net



برچسب ها: میوه های استوایی , پت , خانواده , آب گازدار , رزوتی , sparkling juice , Tropical , کالای ایرانی , آرون سل ,

مشخصات فنی


طعم: میوه های استوایی
نوع بسته بندی:بطری پت
سایز: خانواده

فیلم محصول



پرسش و پاسخ


ارسال پرسش جدید

نام :
ایمیل :
متن :
کد امنیتی : ریست تصویر
محصولات مرتبط